Professionella översättningstjänster

Fel i översättningen av webbsidor och viktiga dokument kan ge ett dåligt intryck och kosta tid och pengar. Om ni behöver en översättning av webbsidor eller en akademisk uppsats kan jag lova att inget kommer att gå förlorat i översättningen. Jag tillhandahåller professionell översättning från svenska till engelska.

Jag har engelska som modersmål och har bott i Sverige sedan 1995. Jag har dessutom en magistersexamen i engelska, och älskar språk i alla dess nyanser. Jag strävar alltid efter att översätta till tydlig och korrekt engelska som behåller känsla och mening från den svenska ursprungstexten och inte bara en ord-för-ord-översättning. Vare sig det handlar om broschyrer eller faktablad, webbsidor eller teknisk dokumentation är det mitt jobb att se till att era texter blir lika professionella och korrekta på engelska som de är på svenska. Kontaka mig gärna för mer information.

Behöver ni en skicklig översättare? Kontakta mig. Jag arbetar snabbt och erbjuder en grundlig och högkvalitativ översättningsservice, och vill gärna höra ifrån er.

Jessica Augustsson
Copy Editor & Translator

Vad folk säger:

"Jessicas arbete håller en genomgående hög kvalitet, i jämförelse med andra leverantörer står hennes arbete verkligen ut. Vi har även fått bekräftat av våra kunder att vi gjort rätt i att använda hennes tjänster. De har påpekat att vårt översatta marknadsmaterial håller en väldigt hög kvalitet och inte på något sätt kan liknas med den svengelska man ibland kan utläsa ur översatta texter."
- Emma Forsberg, Marknadsansvarig,
Visionutveckling AB. visionutveckling.se

"We had the privilege of having Jessica as a contributing editor for our online Swedish-English dictionary, Tyda.se, and we cannot express enough our gratitude for her help. We feel that Jessica possesses a strong sense of the nuances of the Swedish and English languages, something which you don't find in a lexicon. She has contributed a great deal to how our dictionary looks today, and her helpful attitude towards our users is invaluable."
- Hasse Svensson, Former Associate
Editor-in-Chief. tyda.se

"Jessica masters the Swedish language 100%. She's trustworthy, quick, intelligent and self-dependent. She's easy-going and verbal and I highly recommend her for any editing and translating job."
- Lena Grön Schmidt, Product Designer,
Grön stil & form. artefakt.blogg.se

  Site last updated 17-Aug-2011 by me.
  All contents of this site Copyright © 2011
  Jessica Augustsson.